Tekst og foto fra utstillingen: Siri Wolland, kunsthistoriker og fotograf.

Jeg liker å være på reise. Det er spennende, utfordrende, lærerikt, morsomt, annerledes, og  fotografisk er det alltid interessant. Prosessene som skjer og bildene som lages, fremmer begeistring! Nye mennesker, lyder og lukter, gamle byer, hus og historier, i tillegg til lokal mat og drikke, vil påvirke sinnet og bildene. Vi er nemlig på fotokurs i Taormina på Sicilia. 8 personer med kunstbakgrunn skulle lære mer om fotografering, Siciliansk historie og kultur. Jeg tror alle kursdeltagerne fikk gode opplevelser og  særegne bilder.

Foto: Monica Risvik
Foto: Monica Risvik

Avslutningen på reisen til Sicilia var utstillingen på Galleri DC-3 i Bærum. Det er vi stolte av. Gratulerer og takk til Torill Skare, Karin Mohr, Monica Risvik, Lully Heje, Lene Fossan, Astrid Øyehaug (arrangør) og Birgit Holtermann (kursleder). Undertegnede var også kursleder. Vi går i gang med å planlegge neste års kurs.

Foto: Lene Fossan
Foto: Lene Fossan
Foto: Karin Mohr
Foto: Karin Mohr
Foto: Lully Heje
Foto: Lully Heje
Foto: Birgit Holtermann
Foto: Birgit Holtermann
Foto: Lene Fossan
Foto: Lene Fossan
Foto: Torill Skare
Foto: Torill Skare
Foto: Monica Risvik
Foto: Monica Risvik