Gallerist i Tønsberg og fotograf Kaire Kitse viser en av sine favorittbilder av Mia G. Halvorsen. Foto fra galleriet Siri Wolland.
Gallerist i Tønsberg og fotograf Kaire Kitse viser en av sine favorittbilder av Mia G. Halvorsen. Foto fra galleriet Siri Wolland.

Ildsjel, eier, tusenkunstner og fotograf Kaire Kitse driver Gallerii (med to ii-er) midt i Tønsberg. Alle som vil drive med kunst i en eller annen form vet at det er viktig å vise fram sine arbeider. Alle som driver galleri vet at det er viktig å tilby kunst som kundene vil ha, samtidig som man vil vise kunst som kan interessere mange flere, både nye og gamle kunder. Det må være spennende arbeid, å velge ut og sette sammen bilder til salg og utstilling.

Jorunn Westad, Amorph. Foto Siri Wolland
Jorunn Westad, Amorph. Foto Siri Wolland

Det kommer ny utstilling nå i juli i Gallerii. Det er midt i høysesongen for galleriet, og Kaire K er alltid på jobb. Det er blitt en livsstil. Tønsberg er verd et besøk av mange grunner, men også for kunsten skyld. God sommer.

Tekst og foto fra galleriet Siri Wolland, kunsthistoriker og fotograf.