Re.Memory av Refik Anadol og Sougwen Chung, 2020. Fra Sørlandets kunstmuseum. Foto fra utstillingen Siri Wolland.
Re.Memory av Refik Anadol og Sougwen Chung, 2020. Fra Sørlandets kunstmuseum. Foto T. Blomberg.

Tekst og foto fra utstillingen; Siri Wolland, kunsthistoriker og fotograf.

Jeg var ganske uforberedt.
Da jeg kom inn i det aktuelle rommet på Sørlandets kunstmuseum ble jeg helt slått i bakken! Dette var mektig kunst! Et stort “tomt” rom med en 10×5 meter 3Dskjerm der massen veltet og endret form. Rommet var mørkt og lyden var atmosfærisk. For et skue! Bra det var noen krakker til å sitte på der inne. Jeg satt lenge.

Teknisk uforståelig, men for en fantastisk effekt. Jeg ble grepet av endringene, følelsene, lyden og begeistringen for det uforståelige. Denne må sees!

Se kort film her

Re.Memory av Refik Anadol og Sougwen Chung, 2020.

Les mer om utstillingene her.