Tekst og foto fra galleriet, Siri Wolland, kunsthistoriker, journalist og fotograf.

Jeg er fascinert av de mange perspektivene omkring kunst, både de profesjonelle og de private, personlige. Når en kunstner har skapt sitt kunstverk, er det naturlig å tenke at kunstneren vil vise frem sin kunst. Sannsynligvis i et galleri. Det er ikke enkelt. En gallerist er mellomleddet mellom kunstneren og en eventuell kjøper av kunst. Hvordan jobber en gallerist? Hva er god kunst som selger? (eller er det feil spørsmål..) Hva er viktig for at kunstner og kjøper blir fornøyd? Når er galleristen fornøyd?

Jeg har snakket med gallerist, kurator og livslang kunst og kulturentusiast Astrid Hilde Semmingsen, som i over 20 år har drevet eget kunstgalleri. Hun gir oss et innblikk inn i sin verden, som jeg tror mange vil synes er interessant! Kunst er som en god venn, sier hun.

Hør podkasten på
Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/no/podcast/cultura-notes-podkast/id1531934073
Spotify : https://open.spotify.com/show/7mjIRWAqOIE6Z103vizf2d

Eller trykk her: