Jeg har en kjærlighetshistorie jeg vil fortelle. Min kjærlighet handler om Martinique i det sørlige Karibia, og om kunst, kultur og menneskene jeg har møtt på denne varme øya. Det skriver jeg bok om for tiden. Tenk da hvilken lykke det er å få snakke med en like entusiastisk, om ikke mer entusiastisk, person om nettopp dette tema. Særlig morsomt er det å vurdere og oppdage alle likhetene som finnes mellom Martinique og Norge, og noen åpenbare forskjeller er det også. Hylland Eriksen har lang erfaring og omfattende akademisk forskning på fagfeltet, mens jeg har mine egne personlige betraktninger som kunsthistoriker og fotograf. Hylland Eriksen har i over 30 år vært lidenskapelig opptatt av kreolsk kultur og språk og han deler en liten flik av sin kunnskap og begeistring i denne podkasten. Jeg håper virkelig vi kan lage flere episoder på litt sikt. Tusen takk Thomas for denne herlige halvtimen!

Du kan høre podkasten her, på Spotify og Apple Podcast og ellers der du hører podkast.